Vrnjčanin uhapšen u Trsteniku zbog napada na policiju

1

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Trsteniku danas su po opdobrenju osnovnog javnog tužioca uhapsili i odredili zadržavanje do 48 sati M.T.( 35) iz Vrnjačke Banje.

Policija navodi da je ,,M.T. prilikom legitimisanja pružao otpor i napao policijske službenike nanevši im lake telesne povrede,,.

Policija nije saopštila koje je policajce privedeni Vrnjčanin napao i kako im je zadao povrede, a ne zna se ni na kojem je mestu zatečeni legitimisan, ako se već ne radi o rutinskoj kontroli na ulici ili u nekom trsteničkom lokalu.

1 KOMENTAR

  1. Ovde licno govori okrivljeni za navodni napad na sluzbeno lice M.T odnosno moje puno ime i prezime je Milos Totic od oca Slobodana i majke Naezde rodjen 28 septembra 1980 godine. zelim ovim komentarom da obelodanim zloupotrebu sluzbenog polozaja kao i da poreknem notorne lazi koje Trstenicki sup plasira protiv mene. Naime te veceri pripadnici ministarstva unutrasnjih poslova A.P. i njegov kolega B.S. su me presreli i legitimisali me na raskrsnici u Trsteniku. Ja sam im uredno pokazao licnu kartu. Po sto su oni poceli da mi uvrcu ruke zeleci da ja podjem sa njimau u stanicu MUP.a Trstenik,kada sam se ja usprotivio tome jer nikakvog osnova za to nisu imali, inspektor A. P.. poceo je da mi psuje majku i da me naziva pogrdnim imenima a kada sam mu ja uzvratio istom merom on me je poceo da me tuce , onda su me savladali i pozvali pojacanje,odnosno policisko vozilo sa dva uniformisana policajca. Jos u kolima ja A.P. nastavio da me tuce i naziva pogrdnim imenima i da se hvali kako je on poznat po prbijanju grdjana i kako ja nemam pojma sa kime sam se zamerio, da navedem da mu ja nisam prva zrtva da je on i ranije zlostavljo i prbijao gradjane Trstenika kako se prica po gradu on je vec i ranije disciplinski kaznjavan zbog toga mislim tako se prica po Trsteniku. kada smo stigli u sup Trstenik policajci policajci mi nisu utvrdjivali identitet vec su me sproveli u kancelariju koja nema video nadzor i koja je namenjena za takve stvari kao sto su surova prebijanja i iznudjivanja priznanja i bog te zna kave ta kancelarija ima jos namena. Vezanih ruku postavili su me da sedim na jednu fotelju koja je stojala u toj kancelariji i A.P. je pesnicama poceo da me udara jako gotovo zivotinjski u predelu lica i glave cime mi je napravio teske telesne povrede odnosno slonio mi je nos, rasklatio prednje zube, i probio bubnu opnu. Kada su videli sta mi je A.P. uradio i koliko me je povredio u dogovoru sa vodjom smene krecu da izvrcu situaciju i da montiraju dokaze kako bi mi prikacili napad na sluzbeno lice. a sve u svrsi opravdanja za gore navedene zlocine i fundamentalno krsenje ljuckih prava i prava gradjana. Naime zadravaju mi licna dokumenta koja su naj verovatnije unistili, njegov kolega B.S. pocinje da gelja na jednu nogu pod izgovorom da sam mu ja navodno naneo lake telesne povrede da navedem do tada nije ni hrmljao ni geljao na nogu nego normalno hodao ,a ja tog policajca niti sam udario niti sam mu se uopste obratio, odjedanput se tu stvara i javni tuzioc i advokat po sluzbenoj duznosti, odredjuju mi zadrzavanje od 48 sati tako zvani policiski pritvor a sve u svrhu prikrivanja zloupotrebe sluzbenog polozaja. Smatraju ci da ce da mi splasnu otoci i zarastu rane zadobijene te kobne noci, kako ne bih mogao izvaditi adekvatno lekarsko uverenje. ijos niza nepravilnosti i izvrtanja istina . A mi smo mislili da je vreme policiske brutalnosti i progona proslo.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime