Za asfaltiranje ulica u Prokuplju 250 miliona dinara

7

U izavi za Top Novosti, narodni poslanik u Skupštini Srbije i prvi čovek SNS-a u Toplici, dr Darko Laketić je kazao da se planira da ove i naredne godine Grad investira oko 250 miliona dinara u asfaltiranje ulica u Prokuplju i okolini.

– Po prvi put ove godine imaćemo suficit u budžetu Grada Prokuplja nakon što smo uspešno vratili nagomilane stare dugove u iznosu većem od 2,5 milijardi dinara. Zato i planiramo da novac koji je ostvaren uspešnim radom gradskog rukovodstva investiramo u asfaltiranje ulica u Prokuplju i okolini i očekujem da će ukupna investicija za ovu namenu biti oko 250 miliona dinara što je do sada najveće ulaganje unazad decenijama u zapuštenu mrežu puteva i gradskih ulica, kazao je dr Laketić.

On je istakao da je prilikom nedavne posete premijerke Srbije Ane Brnabić dogovorena dva velika infrastrukturna projekta čija je vrednost oko tri milijarde dinara. Radi se o izmeštanju Gradske bolnice na lokaciju sadašnjeg Doma zdravlja čime bi se dobila reginalna bolnica za Toplički okrug i podigao kvalitet zdravstvenih usluga, i izgradnja industrijske zone čime bi seotvorila preko potrebna nova radna mesta.

O investicijama u Prokuplje koje je poslanik Laketić najavio da će u ovoj i narednoj godini biti realizovani, više možete pročitati u vesti:

Pet milijardi dinara investicija u Prokuplje

 

7 KOMENTARA

  1. Dali planirate da asfaltirate Drinsku ulicu na Carini lazete narod vec cetiri godine, pola ima asfalt a pola ulice nema, jos 170 metara. Opstina kaze da nema para, a deca nam gaze blato. Neka dodje gispodin Laketic da pogleda u kakvom je stanju ulica. Uvek smo bili prioritet ali nikako da dodjemo na red. Ovo je najgira ulica trenurno a 500 metara je od centra grada.

  2. Дођите и да видите како пливамо сваки пут кад падне киша,због нерешеног проблема атмосферске воде..Колико само дворишта буде потопљено…Срамота,а о улици да не причам,кад падне киша само чамцем можемо да пређемо…….Деца не могу напоље да нам изађу…Позабавите се мало овим проблемом

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here