ZA PUTNU INFRASTRUKTURU U PROKUPLJU 160 MILIONA DINARA OVE GODINE

2
tri-coveka-sede-za-stolom
Foto: prokuplje.org.rs

PROKUPLJE: Rekonstrukcija seoskih i gradskih ulica, preseljenje bolnice u prostorije Doma zdravlja, obnova vodovodne i kanalizacione mreže, izgradnja pešačkih staza, čišćenje kanala, izgradnja stepeništa u pojedinim delovima Prokuplja, sve ovo su projekti uprave Grada i planovi za 2019. godinu.

O unapređenju života svih žitelja Prokuplja govorio je gradonačelnik Aleksandar Simonović na konferenciji za novinare, kojoj su su prisustvovali i načelnik Topličkog upravnog okruga Milan Aranđelović i član Gradskog veća zadužen za infrastrukturu Žarko Koprivica.

-Ove godine, za infrastrukturne radove opredelili smo 160 miliona dinara. Najveći deo tog novca biće utrošen za rekonstrukciju seoskih puteva i gradskih ulica. Do sada su zaključeni ugovori u ukupnoj vrednosti od 45 miliona dinara sa izvođačima, a raspisana su i javna nabavka za tehničko-projektnu dokumentaciju za rekonstrukciju još 11 gradskih ulica. – rekao je gradonačelnik Simonović.

Za asfaltiranje seoskih ulica u ovoj godini planirana sredstva u iznosu od 34 miliona dinara.

2 KOMENTARA

  1. Asvaltirajte puteve kroz sela. Put u Godnjem Kordincu je misaona imenica dok druge opstine nemaju decenijama selo bez asfalta. Trazite da se put do Prokuplja uradi. Do svakog grada je ok putna mreza, a do Prokuplja se izlomi auto nacisto. Do Knjazevca recimo se rade putevi sa svih strana. Tresibaba, planisnki prevoj, je uvek sve bolja sa putem. 86 sela decenijama sva imaju asvalt, pa i ona u kojima vise nema ljudi jer eko nekad planirao i uradio isti.

  2. Neka novinari odu u selo Bace zaseok ugljarci pa nek vide kakav je put nemoze se u ribarske cizme proci a kamoli autom ili traktorom

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime