Za topličku policiju novih 16 vozila

13
Foto: Služba za odnose sa javnošću Opštine Prokuplje

Policijska uprava Prokuplje dobila je 16 novih vozila koja će biti raspodeljena u sve četiri opštine Topličkog okruga. Kolonu vozila dočekao i  načelnik Policijske uprave u Prokuplju Nenad Kaličanin sa saradnicima.

Ministarstvo unutrašnjih poslova nabavilo je 710 novih patrolnih vozila koja će biti isporučena PU na teritoriji Republike Srbije. Očekuje se da do kraja godine vozni park ministarstva biti bogatiji za više od 1.000 novih vozila.

– Kao ministar unutrašnjih poslova ponosan sam što će naše kolege policajci, koji svakodnevno obavljaju svoje dužnosti moći uz pomoć ovih vozila da budu efikasniji u svom radu. Ulažući u uslove rada naših policijskih službenika mi ulažemo u veću bezbednost svih građana Srbije, rekao je ministar Nebojša Stefanović.

Ova vozila namenjena su policiji opšte nadležnosti i saobraćajnoj policiji. U prethodnom periodu za redovnu policiju nabavljeno više od 20 hiljada novih uniformi, izvršena je i modernizacija oklopnih vozila i rekonstrukcija jednog broja policijskih stanica, koje su sada opremljene novim nameštajem i kompjuterskom opremom.

Foto: Služba za odnose sa javnošću Opštine Prokuplje

13 KOMENTARA

    • NEKA SU NA ULICI / NEKA KONTROLISU / NEK IH DRZAVA PLACA , AL STO NEKO RECE DAJTE LEKOVE ONIMA STO NE MOGU DA SE PRIJAVE ZA POREZ / DECI U SKOLAMA … DA PATROLIRAJU KROZ GRAD U NOVIM AUTIMA ? PA NE IZAZIVAJTE ONE STO SU VAS GLASALI / ZACAS SE CURAK OBRNE

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime