Zajednički koncert učenika i nastavnika Muzičke škole

0

Posle maestralnog koncerta nagrađenih učenika Muzičke škole „Kornelije Stanković“, koji je nedavno održan u galeriji „Boža Ilić“, ljubitelje klasike, očekuje još jedan takav koncert. Ovoga puta Prokupčanima će se 13.juna u 19. sati u Domu kulture predstaviti zajedničkim snagama i nastavnici i učenici ove, sasvim sigurno najnagrađivanije muzičke škole u Srbiji.

-Pozivamo sve da dođu i uživaju na jednom mestu u muzici, koju će retko gde moći da čuju na jednom mestu. Obećavamo da će biti veličanstveno kao i uvek, jer ovim koncertom obeležavamo i zvaničan kraj ove školske godine, poručio je direktor Muzičke škole „Kornelije Stanković“ Vladimir Drobnjak.

On je još jednom, sa velikim i vidnim zadovoljstvom pohvalio sve učenike, poželeo im da sledeće godine budu još uspešniji i naglasio da se veoma ponosi uspesima koje su ostvarili u ovoj školskoj godini.

– Osvojili su 43 nagrade i četiri pohvale na različitim nivoima takmičenjima. Isto toliko puta su na najbolji i najlepši način predstavili svoju školu i grad. O njima se pričalo, priča se i pričaće se gde god se pojave. Naša obaveza je samo da ih i ubuduće podržavamo i podstičemo, jer je Prokuplje grad, koji itekako ima čime da se pohvali i takmiči, naglasio je Drobnjak.

U Muzičkoj školi „Kornelije Stanković“ ove godine je uvedeno i pripremno odeljenje za uzrast od pet do sedam godina. Upis u narednu školsku godinu na šest odseka ove škole je 14. i 15. juna.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here