Zaklao suprugu pa skočio sa šestog sprata kruševačke višespratnice

0

Živorad Đokić ( 54) iz Kruševca, samo što je iz Toponice pušten za vikend sa duševno – prihijatrijskog lečenja, u svom stanu u Kruševcu, Gazimestanska 10, u noći između nedelje i ponedeljka, ubio je svoju suprugu Violetu Đokić (51) pa skočio sa šestog sprata višespratnice, izvršivši samoubistvo.

Slučaj su u rano jutro oko 5,30 prijavili policiji prodavci ovdašnjih trgovinskih radnji, videvši beživotno telo muškarca kao leži u lokvi krvi.

U Višem javnom tužilaštvu saznajemo da je Živorad svoju suprugu Violetu lišio života najverovatnije nožem.

Njeno telo je pronađeno u sobi, na drugom kraju stana, suprotno od prostorija u kojima su spavala troje njihovo dece, sin i dve ćerke.

– Jutros oko 05,15 časova, u stanu u centru Kruševca, pedesetčetvorodogišnji muškarac usmrtio je nožem svoju pedesetjednogodišnju suprugu, a nakon toga sebi oduzeo život skočivši sa baklona šetog sprata. Uviđaj su izvršili viši javni tužilac i pripadnici Policijske uprave u Kruševcu. Tela pokojnika su prevezena u kruševački Zdravstveni centar na obdukciju, potvrdila je Policijska uprava u Kruševcu.

-Ovo je strašno, ostavite nas , molimo vas, odvraćali su novinare rođaci pokojnih supružnika, ne dozvoljavajući nikome ni slovo da izusti, a kamoli da se slika ulaz stana gde se dogodio zločin. Potom su pred novinarima zaključali vrata.

zlocin-ks-3
Mesto zločina na 5. spratu

– Oni su tajnu odneli u grob. Ne znamo detalje, obdukcija će pokazati kako je nesreća žena ubijena. Detalji će se znati nakon što obdukcija bude urađena, reče nam izvor blizak Višem javnom tužilaštvu.

Prema nezvaničnim informacijama, Živorad je suprugu Violetu ubio nožem, nakon čega je skočio sa terase porodičnog stana u zgradi Lamela, u centru Kruševca.

zlocin-ks-2

Mesto gde je pronađeno telo muškarca

U Tužilaštvu nam je potvrđeno da se Živorad Đokić lečio na psihijatriji, bio je pušten za vikend kako bi proveo praznike sa porodicom, a do tragedije je došlo rano u utorak ujutro, a slučaj je policiji prijavljen oko 5 časova i 30 minuta.

Saznajemo da je Violeta Đokić radila kao prodavačica obuće u obližnjoj radnji Lak korak, na petnaestak metara od ulaza svoga stana .

– Molimo vas, nama je teško, ovde smo 15 godina proveli zajedno, ne možemo vam ništa reći, rekoše nam dvoje prodavaca iz radnje obuće u kojoj je Violeta radila.

Juče je trebao da joj bude prvi radni dan po Novoj godini. Ali, niko iz ulaza ništa nije čuo, Čak su i ljudi , komšije stanari ovde zatečeni onim što se u potkrovlju, na šestom spratu dogodilo, muž je ubio suprugu pa izvršio samoubistvo dok su deca bila na spavanju.

O novim saznanjima o porodičnoj tragediji u Kruševcu možete pročitati ovde

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime