Zaposleno šestoro u Domu za negu starih u Prokuplju

0

Dom za smeštaj i negu starih lica u Prokuplju angažovao je šest lica sa evidencije Nacionalne službe za zapošljavanje-Filijale Prokuplje, za sprovođenje  javnih radova u okviru programa „Održavanje i obnavljanje javne infrastrukture“.  Za tu namenu NSZ je odobrila sredstva  u iznosu od 809.225,04 dinara.

U cilju još boljeg kvaliteta usluga koje ova reprezentativna ustanova  na području Topličkog okruga  pruža svojim korisnicima, ovih dana su intenzivirane  aktivnosti  na čišćenju  i uređenju prostorija, ali i  oko zgrade i dvorišta koje je omiljeno mesto za rekreaciju i odmor stanara Doma.

U okviru redovnih aktivnosti koje se u ovoj ustanovi  sprovode po utvrđenom programu, zaposleni u  Domu ulažu napor da za svoje korisnike obezbede što raznovrsnije sadržaje i druge aktivnosti kojim će poboljšati raspoloženje i ulepšati im svakodnevni život .

Tako je od maja meseca  za korisnike Doma organizova poseta crkve Svetog Prokopija jedanput nedeljno, kao i šetnja Hisarom, što je prilika  da se druže i van ustanove, kao i da se upoznaju sa istorijskim znamenitostima  ovoga kraja.

Napiši komentar

Please enter your comment!
Please enter your name here