Zaštitne maske iz Kruševca kreću u Egipat

0

„Trajal korporacija“ iz Kruševca potpisala je desetogodišnji ugovor sa Egipatskom vojskom, kojoj će isporučivati zaštitne maske vrednosti od milion i 100 hiljada dolara godišnje, a ugovor je potpisan na deset godina.

Zadovoljstvo povodom jučerašnjeg potpisivanja ovog ugovora sa predstavnikom Egipatske vojske i dugogodišnjim zastupnikom ,,Trajala,, Muhamedom Musama Abdul Ibrahimom izrazio je generalni direktor „Trajal korporacije“ Miloš Nenezić, koji je izjavio da je Egipatska armija jedna od najbolje snabdevenih u svetu i izuzetno probirljiva, i da je program sa maskom dokaz da je ovaj proizvod jedan od najboljih na tržištu.

– Ovo je vrlo bitan ugovor za našu fabriku zaštitnih sredstava, rekao je Nenezić i naglasio da je Vojska Srbije kupila prvu količinu zaštitnih maski, što je bila i prva referenca za ostale partnere.

Predstavnik Egipatske vojske Muhamed Musama Abdul Ibrahim novinarima je rekao da je „Trajal“ jedna od malobrojnih firmi od koje Egipat kupuje robu bez prethodno raspisanog tendera, poštujući kvalitet, cene i tačnost isporuke.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime