Završeni radovi na putu Miljkovica-Obrtince

1

Juče su završeni  radovi na putu Miljkovica – Obrtince dužine 3,7 kilometara. Radovi  su obuhvatili nasipanje i valjanje ali su urađeni i odvodni kanali celom dužinom puta, a Opština Prokuplje je za ovu namenu iz budžeta izdvojila  1.142.000 dinara.

– I ovaj put je urađen u okviru opsežne akcije Opštine Prokuplje na uređenju seoskih puteva, a sve u cilju da se podigne kvalitet života ljudi na selu i da se naravno pre svega olakša bavljenje njihovom primarnom  dalatnošću, a to je poljoprivreda. Sada će vredni ratari  i voćari lakše stizati do  svojih njiva i voćnjaka, da ih obrade i brže i bezbednije svoje proizvode kad bude vreme žetve i berbe transportovati do kupaca, rekao je pomoćnik predsednika Opštine Prokuplje Vladica Mladenović.

On je naglasio da svoju zahvalnost izražavaju i nekadašnji stanovnici ovih sela, koji su sada žitelji velikih gradova, jer će im sada dobar put omogućiti da lakše i brže dođu do svojih kuća u kojima rado borave tokom letnjih meseci.

I na drugom kraju opštine se radi.U selu Gornja Stražava izrađen je prelaz preko  seoske reke. Mladenović ističe da je prelaz napravljen od betonsko- propusnih ploča. Prelaz je dužine pet a širine tri metra.

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime