Završeni radovi na sportskoj hali vredni 14 miliona dinara

0

Radovi u sportskoj hali planirani projektom Ministarstva omladine i sporta i Opštine Кuršumlija uspešno su završeni i pre predviđenog roka, saopštili su danas iz Opštine Kuršumlija.

Premazivanje nosača Sportske hale specijalnom protivpožarnom smesom izvodila je firma „ BALКANS SECURITY SERVICES“ doo iz Beograda, a parterno uređenje odnosno asfaltiranje platoa i protivpožarnog puta oko hale izvodila je firma „METALPLASTPAVLOVIĆ“ doo, iz Blaca.

– Cilj ovog projekta je uvećanje sigurnosti korisnika , ispunjavanje protipožarnog standarda a samim tim i poboljšanje uslova u Sportskom centru. Sportski centar je veoma zahvalan na velikoj podršci i uspešnoj saradnji Ministarstvu omladine i sporta, lokalnoj samoupravi a posebno predsedniku opštine Кuršumlija Vojimiru Čarapiću. Nadamo se da ćemo nastaviti sa uspešnom saradnjom u realizaciji novih projekata, kazao je direktor Sportskog centra Кuršumlije Aleksandar Ilić

– Opština Кuršumlija značajna sredstva ulaže u razvoj sporta, a sve na zahtev omladine, sportista i sportskih radnika. Tako smo ove godine osim finansiranja Sportskog centra, svih klubova sportskog saveza, saveza za školski sport, značajna srestva uložili u unapređenje i poboljšanje sportske infrastrukture.

Urađena je protivpožarna zaštita čelične konstrukcije, asfaltiranje platoa hale, postavljena elektroinstalacija na terenu za mali fudbal i odbojku na pesku kao i uređenje gradskog stadiona. Svakako ćemo i u narednom periodu više i bolje raditi na razvoju sporta i sportske infrastrukture, pa je tako u pripremi planska i projektna dokumentacija za popločavanje stepeništa i ulaznog trema sportske hale, izradu podloge terena za mali fudbal, rekonstrukciju postojećeg bazena i proširenje novim bazenom, kao i kompleksa terena za fudbal i novi stadion, izjavio je prilikom obilaska Spotskog centra predsednik opštine Кuršumlija Vojimir Čarapić.

Projekat su finansirali Ministarstvo omladine i sporta sa 11,5 miliona dinara i Opština Кuršumlija sa 2,5 miliona dinara.

 

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime