Zbog ubistva u Kruševcu uhapšen crnogorski državljanin

0

Protekle noći u kruševačkom naselju Malo Golovode ubijen je Aleksandar Stojković (41) , a kruševačka policija je osumnjičila i po odobrenju Višeg javnog tužilaštva odredila zadržavanje crnogorskom državljaninu Mladenu Bulatoviću (34).

Policijska uprava u Kruševcu je samo saopštila da je ” M.B. iz Crne Gore nakon kraće rasprave čertrdesetjednogodišnjem Kruševljaninu nožen zadao dve ubodne rane u predelu stomaka i naneo mu teške telesne povrede od kojih je ovaj preminuo uz kruševačkoj bolnici”.

Na licu mesta u Malom Golovodu gde je u Ulici Kalenićkoj, br 11. u kući vlasnika Gorana Pavlovića, gde je pod kiriju stanovao osumnjičeni za ubistvo Mladen Bulatović, izbila svađa i da je posle žučne rasprave dvojice momaka, zbog teških povreda nožem hitno u bolnicu prebačen Aleksanadar Stojković, zvani Sore iz susednog naselja Veliko Golovode.

– Njih dvojica su se pre desetak dana tukli u jednoj kući gde su zajedno odlazili kod majke i ćerke. Verovatno su se sastali da raščiste ranije račune, pa je Aleksandar usput prema svojoj kući navratio kod Mladena u Malo Golovode, gde je ovaj stanovao. Najverovatnije je da su pre svađe zajedno pili, a potom je u žučnoj raspravi i uzajamnoj psovki sevnuo nož, priča nam jedan od komšija u Malom Golovodu.

Kuća u kojoj se protekle noći dogodilo ubistvo
Kuća u kojoj se protekle noći dogodilo ubistvo

Vlasnika kuće Gorana Pavlovića u Malom Golovodu, gde se dogodilo ubistvo nismo zatekli . Kuća je zaključana i ne odaje nikave tragove da se prethodne noći ovde dogodio zločin. U okruženju, uglavnom su doseljenici ili raseljena lica, pa niko i ne želi da se upušta u bilo kakav razgovor tim povodom.

I u Velikom Golovodu, gde je živeo sada pokojni Aleksandar Stojković, zvani Sore, nema nikoga. Ovde je već od par godina unazad Aleksandar Stojković zvani živeo sam.

– Sore je bio dosta problematičan momak i znao je da popije. Njegov deda Stanko ga je napustio pod pretnjom da će dobiti batine i pobegao da živi kod ćerke u naselje Ujedinjene nacije. Soretova majka je umrla pre desetak godina, a koju godinu pre i njegova baba. O njegovom ocu ne zna niko ništa. Teška je i surova geneza ove kuće, koja je ostala prazna, priča nam jedan od komšija u Velikom Golovodu. Ni ovde, kod ove kuće, kao da se ništa dogodilo nije. Ljudi samo u čuđenju sležu ramenima, mada ima i onih koji komentarišu da ,, oni koji traže zlo to ga i dobiju,,.

U Kruševcu je ovo, inače, treći slučaj da su unazad mesec dana sevali noževi zbog neraščišćenih računa . U ranija dva slučaja četvorica momaka prošlo je, sa posekotinama i plićim ubodima, a jedan je zbog teških povreda nožem završio na Kliničkom centru u Nišu.

Poslednje sevanje nožem u Malom Golovodu bio je smrtonosno po četrdesetjednogodišnjeg Kruševljanina Aleksandra Stojkovića, kome u kruševačkoj bolnici nije bilo pomoći. Iskrvario je do bolnice i preminuo.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime