Zbrinuti svi povređeni u sabraćajki kod Prokuplja

0

U odeljenje urgentne medicine Opšte bolnice u Prokuplju kolima HMP su dovežene povređene osobe, sinoć u 21:35h, iz saobraćajnog udesa u kome su se sudarili putnički automobil i traktor, navode u prokupačkoj bolnici.

– Vozač putničkog automobila Miloš B.(1987) iz Mršelja, zbog povreda kostiju lica i lobanje prevežen je na Kliniku za Neurohirurgiju KC Niš. Suvozač iz putničkog automobila Marija B.(1986) iz Mršelja je zbog povrede donjih ekstremiteta zadržana u odeljenju ortopedije Opšte bolnice u Prokuplju radi daljeg lečenja, kazala je portparol Opšte bolnice “Dr Aleksa Savić”, dr Marija Despotović

Ona je istakla da je tom prilikom primljena i Blagica J.(1973) iz Reljinca, zbog povrede potkolenice hospitalizovana u odeljenju ortopedije, a Dejan J.(1970) iz Reljinca je takođe zadržan u Opštoj bolnici u Prokuplju radi daljeg lečenja.

Maloletno dete je lakše povređeno u ovom saobraćajnom udesu , i pušteno je na dalje kućno lečenje, kazala je dr Marija Despotović, portparol Opšte bolnice “Dr Aleksa Savić.

Saobraćajna nesreća kod Prokuplja dogodila se sinoć oko 21 čas o čemu više možete pročitati OVDE

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime