Zdravko Čolić nastupa u Vrnjačkoj Banji

3

Zdravko Čolić, najveća muzička zvezda ovih prostora, apsolutni vladar svake scene na kojoj se pojavi, ,,potopiće vatrom,, ovogodišnje kulturno leto Vrnjačke Banje.

Čola će u Vrnjačkoj Banji svoj koncert održati u okviru Vrnjačkog karnevala na ,,Kocki,, 18. jula u 22 sata, potvrila nam je Sonja Negojević,PR Turističke organizacije Vrnjačka Banja, najavljujući predstojeća kulturna dešavanja, o čemu će biti reči na sutrašnjoj konferenciji za novinare u Turističkoj organizaciji Srbije.

U Turističkoj organizaciji Vrnjačke Banje kažu da će predstojeća muzička i kulturna dešavanja obeležiti manifestacije,, Batini dani,,(Danila Bate Stojkovića) , Vrnjački karneval i Festival zabavne muzike ,, Love fest,,.

– Veliki koncert Zdravka Čolića u Vrnjačkoj Banji 18. jula organizuje Turistćka organizacija pod pokroviteljstvom Opštine Vrnjačka Banja , u vreme Vrnjačkog karnevala. Koncert će biti u 22 sata na ,,Kocki,, , mada se još ne zna cena karata, izjavila nam je Sonja Negojević, ističući da popularni Čola u Vrnjačkoj Banji gostuje u okviru njegove regionalne turneje.

Za sada se znaju tri letošnja velika koncerta Zdravka Čolića . Njegov bend je najavio koncerte u Mostaru, 20. juna, u Vrnjačkoj Banji 18. jula i u Opatiji 25. jula.

U Vrnjačkoj Banji očekuju da ih Čola na ,,Kocki,, podseti na svoje najveće hitove . Biće to, kažu Vrnjčani, još jedno veliko veče za pamćenje. Očekuju da nad Vrnjačkom preomanadom odjekuje ,, Gori vatra,,., Glavo luda,,., E, draga, draga,,, Esma,,… Zdravko Čolić se, inače, trudi da, kako je više puta ponovio, njegov koncertni repertoar čini ,, presjek starih hitova, ali i pjesama sa novog albuma,,. Ipak, ,,uvijek bude slušalaca koji ostanu uskraćeni za neku od njihovih najdražih pjesama,,, ali se on zaista trudi da svojim repertoarom ispoštuje želje svih posetilaca.

Vrnjčani, inače, očekuju da će na Čolin koncert u Banju doći više desetina hiljada gostiju.

3 KOMENTARA

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime