Željko Samardžić za Srpsku Novu godinu večeras u Kruševcu

0

Pravoslavnu Novu godinu, Kruševljani će večeras dočekati na Trgu Kosovskih junaka , uz kompozicije Željka Samardzića. Tim povodom, u Mozaik sali Gradske uprave priređeno je neformalno druženje sa novinarima, kome je prisustvovala i zamenik gradonačelnika Jasmina Palurović.

Željko Samardzić je najavio svoj večerašnji koncert na autentičan način, izvođenjem jedne od kompozicija sa poslednjeg albuma.

U Kruševcu je do sada nastupao desetak puta, a odziv publike uvek je bio više nego odličan.

Večeras će posetioci uživati u muzici za sve generacije, a prema rečima pop pevača proslavljenog na prostoru cele bivše Jugoslavije, od samog početka koncerta, repertoar će biti prilagođen novogodišnjem raspoloženju i ambijentu.

Program počinje u 22:00 sata, nastupom folklornog ansambla „Lazarica“ i kulturno – umetničkim društvima „Spasovdanski vez“, „Miodrag Vučković“ i „Gerasim Vujić“. Zvezda večeri, Željko Samardzić izlazi na scenu u 23 sata, a u ponoć je tradicionalno – vatromet.

Proslavi Pravoslavne nove godine svakako idu u prilog i povoljni vremenski uslovi, tako da se za večeras na Trgu kosovskih junaka očekuje dobra zabava i provod, kao i veliki broj poštovalaca Željkove muzike.

I ovaj doček organizovan je isključivo zahvaljujući sredstvima brojnih sponzora i prijatelja Grada Kruševca.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime