ŽFK “Krstarica” slavi četvrti rođendan!

0
Foto: ŽFK "Krstarica"

Ženski fudbalski klub “Krstarica” osnovan je pre četiri godine na današnji dan i od tada njegova popularnost raste, što pokazuje sve veći broj igračica kluba, pristalica i navijača. Trenutno je najmlađi klub Razvojne lige mlađih kategorija ženskog fudbala, gde se nalazi na šestom mestu od 13 klubova. 

Na jučerašnjoj redovnoj sednici kluba za predsednika je ponovo izabran Dejan Bulatović i sumirani sportski rezultati u tekućoj godini.

– ŽFK “Krstarica” ostvaruje postavljene ciljeve i u kadetskom i u seniorskom timu i primer je pozitivne porodične atmosfere i dobrih međuljudskih odnosa. Fudbal je kolektivni sport, koji da bi imao rezultat mora da funkcioniše poput ljudskog organizma. Funkcionlnost tima zavisi od svakog igrača, tako da za rezultat nisu zaslužni samo strelci  tima – rekao je predsednik kluba Dejan Bulatović.

Pored mnogobrojnih planova za narednu godinu, kao jedan se nameće i odlazak kluba u Francusku u martu 2018. godine. Tada bi “Krstrarica” odigrala uvodnu uttakmicu sa ŽFK iz Pariza, Pari Sent Žermen, na prestižnom turniru u gradu Eponu.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime