Zlatna medalja za Uroša

0

Šetogodišnji Uroš Grujić, član GK „Topličanin“, upisao se u istoriju svog kluba kao nosilac zlatne medalje u višeboju kao najmlađi takmičar u prvoj selekciji. On se u drugom kolu pionirske gimnastičarske lige Srbije u Novom Sadu pokazao kao najbolji i ostvario je  najveći uspeh kluba od osnivanja.

Njegovi konkurenti na prvenstvu bili su takmičari iz Novog Sada, Kostolca, Beograda, Subotice, Niša, Pirota i Sombora, a većina sudija ga je javno pohvalila i predvidela mu blistavu i uspešnu budućnost.

– Iskreno nisam očekivao ovakav ishod zbog jake konkurencije, ali je Uroš bio dominantniji na svim spravama u odnosu na svoje protivnike koji su stariji 3 godine od njega i zasluženo je postao šampion Srbije. Drago mi je da je baš on zabeležio najbolji rezultat kluba do sada, jer se radi o jednom vanserijskom talentu i vrednom dečaku, rekao je Predrag Mladenović, trener GK Topličanin.

Ovim rezultatom Uroš Grujić kvalifikovao se za finale po spravama koje će se održati sledeće subote, takođe u Novom Sadu.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime