Zorana Mihajlović: Mnogo dobrih stvari urađeno u Prokuplju

4

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture, Zorana Mihajlović, sa saradnicima, danas je posetila Prokuplje i tom prilikom pohvalila sadašnje rukovodstvo opštine za dosadašnje rezulatate koje su postigli.

Delegaciju Vlade Srbije dočekao je predsednik Opštine Prokuplje Miroljub Paunović, članovi Opštinskog veća, direktori javnih preduzeća i ustanova, kao i mnogobrojni građani.

– U prethodne tri godine svi smo mnogo radili, što pokazuju i postignuti rezultati. Ljudi koji danas vode Prokuplje, domaćinski, pošteno i na pravi način se odnose prema budžetu. Naravno da je bilo teško, ali mnogo dobrih stvari je u protekle dve godine urađeno ovde u Prokuplju, kazala je Zorana Mihajlović.

Ona je naglasila da je Vlada Srbije ima budžet koji je finansijski stabilan i može da plati sve svoje obaveze.

Mihajlovićeva je istakla da je 100 kilometara auto puta igrađeno prošle godine, a gradiće se i ove godine, naglasila je ona i ponovila da će naredne godine početi izgradnja auto-puta Niš-Priština koji će proći kroz Prokuplje čime će biti omogućene nove investicije i otvaranje novih radnih mesta.

4 KOMENTARA

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime