Zorana Mihajlović najavila u Kuršumliji: Gradiće se auto-put Niš-Merdare

13

Tokom današnje posete Kuršumliji, potpredsednica Srpske napredne stranke Zorana Mihajlović  je najavila da će naredne godine početi izgradnja auto-puta Niš – Merdare čijom izgradnjom Kuršumlija može da očekuje otvaranje novih radnih mesta

Potpredsednicu SNS-a, Zoranu Mihajlović u centru grada  dočekalo je rukovodstvo kuršumlijske opštine i aktivisti stranke kao i veliki broj građana.

Ona je danas najavila početak izgradnje auto – puta Niš – Merdare koji će proći pored Kuršumlije:

Mihajlovićeva je istakla i da je Vlada Srbije prethodnih godina pomogla izgradnju puteva u Kuršumliji sa više od 150 miliona dinara, a opštine Topličkog okruga sa pola milijarde dinara.

Građanima Kuršumlije obratio se kandidat za predsednika opštine Kuršumlija Radoljub Vidić koji je kazao da je Opština Kuršumlija u prethodne četiri godine uz pomoć Vlade Srbije uradila više na izgradnji infraktrukture nego što je to učinjeno u prethodnih dvadeset godina.

Istovremeno, aktivisti SNS su danas postavili štand u centru Kuršumlije, razgovarali sa građanima i delili propagandni material.

13 KOMENTARA

    • Kursumlijsko rukovodstvo je napravilo puteva koliko sve druge opstine zajedno u toplici samo sto to ljudi iz opozicije nece da priznaju! 🙂

  1. Za pocetak je dovoljno poravnati i nasuti dva kilometra puta od prolom banje ka zaseoku kokanovic u selo vlasovo. Zar je moguce verovati politicarima i opet nista. Ja vec molio za taj put i nista a obecano mi.

  2. Sada im je auto-put kec iz rukava za zaposljavanje naroda. Pre cetri godine obecali su 3000 radnih mesta a uspeli da zaposle samo partijske drugove. Sto bi jedna gospodja rekla “Zorana, asfalt se ne jede”. Narod je gladan.

  3. Sramota! Kursumlija je mrtav grad gospodo! Sve nas je manje,a vi nas se setite samo kada treba da se agituje.Bezobrazno i podlo! Moj glas sigurno necete imati!

  4. Jedna ista priča sve po starom ništa novo. Gospodo Vi ste za ove četri godine koliko ste na vlasti u Kuršumliji potrošili 30 miliona evra. Gde su pare? Zato ćete na ovim izborima da izgubite, gradjani moraju da uzmu sami svoju sudbinu u ruke. A ovu Zoranu šetaju po Kuršumliji kao što su pre četri godine šetali onu Tabakovićku ..pa ništa. Ovaj put gradjani moraju da pobede ne stranke, a onda čete morati sve račune da prikažete gde ste potrošili naše pare. ZA KURŠUMLIJU glasajte za sebe

    • Nemoj samo ti da pričaš o nečemu i nekom,svake izbore izlaziš ispred druge stranke,ne interesuju te rezultati već samo novac koji uzimaš za izlazak na izbore.Zato ne pametuj mnogo i ne blati druge,jer tako svojoj deci svuda zatvaras vrata.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime