Akcija prokupačkih naprednjaka povodom 8. marta

2

Opštinski odbor Srpske napredne stranke u Prokuplju danas je svojim sugrađankama čestitao 8. mart, Međunarodni dan žena,navodi se u saopštenju OO SNS Prokuplje.

Na dve lokacije u gradu aktivisti SNS-a su povodom ovog praznika pripadnicama lepšeg pola uručili ruže i kroz razgovor preneli ideje kojima se promoviše rodna ravnopravnost .

Citirajući reči predsednika Srpske napredne stranke i premijera Srbije Aleksandra Vučića da “bez uspešnih i jakih žena nema ni uspešne i jake Srbije ” aktivistkinje Foruma žena OO SNS-a Prokuplje danas su istakle da je jedan od ciljeva njihovog delovanja i podizanje političke svesti naših sugrađanki, isticanje prava da biraju i da budu birane na izborima ali i poziv da uzmu aktivno učešće u svim nivoima vlasti, kao bi na taj način dale svoj doprinos društvenom uređenju naše zemlje i realizaciji politike koja se temelji na principima rodne ravnopravnosti.

2 KOMENTARA

  1. “Bez uspesnih i jakih zena, nema ni uspesne ni jake Srbije” Najbolji komentar na ovu akciju i ujedno pokazuje kako se ova vlast odnosi prema damama. Sve pohvale

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime