Aleksandrovac danas sahranjuje dve devojčice

1

Aleksandrovac danas žali za tri mlada života, za Anđelom Bačević (15) i Ivanom Ivanović (13) koje su poginule od udara groma i Miletom Obradovićem (35) iz Mrmoša koji je stradao u saobraćajnoj nesreći.

Nigde, ni u jednom ugostiteljskom objektu, ni u kućama i stanovima ne čuje se muzika, ni narodna ni zabavna, a ne održavaju se ni programi zabavnog kakaktera.

Anđela Bačević, kojoj je munja spržila noge, pa je izdahnula na licu mesta u blizini drveta u koji je u Kruševačkoj ulici u ponedeljak predveče udario grom, biće sahranjena danas u 13 sati na groblju u Stanjevu, u pozadini Vino Župe u Aleksandrovcu.

Njena dve godine mlađa drugarica Ivana Ivanović, biće sahranjena danas u 14 sati u Rudenici, odakle potiču njeni roditelji. Nju su odmah posle udara groma pronašli u kanalu u Kruševačkoj ulici, u besvesnom stanju.

Na Internom odeljenju u kruševačkoj Opštoj bolnici primljena je bez vitalnih znakova, bez znaka spontanog disanja, bez pulsa, sa širokim zenicama, cijanotična sa promenjenom bojom kože, izjavila je dežurni internista –reumatolog na Internom odeljenju Opšte bolnice u Kruševcu dr Jasmina Vujević.

I pored preduzetih mera reanimacije, koje su započete još u Aleksandrovcu, Ivani nije bilo pomoći, kao ni njenoj starijoj drugarici Anđeli.

Aleksandorvac danas tuguje i za Miletom Obradovićem (35) koji je pre neki dan stradao u saobraćajki i već je sahranjen u ropdnom Mrmošu.

Zbog gubitka tri mlada života zastave na svim državnim institrucijama danas su spuštene na pola koplja. Muk i tuga na svakom koraku.

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime