Basta podržao potpisnike “ProGlas-a”

0

Bivši ministar privrede i predsednik pokreta Evropski put Rade Basta podržao je “ProGlas”, inicijativu javnih ličnosti kojom građane pozivaju da učestvuju na izborima.

Basta poziva sve građane Srbije da se pridruže ovoj inicijativi i da dignu glas u odbranu pristojnog, demokratskog društva.

“Srbija treba da postane evropska država u punom kapacitetu, a to znači da je došlo vreme da se građani izbore za bolju i prosperitetniju državu. Intelektualci, pristojni ljudi sa čistim biografijama, nesebično su založili sebe za inicijativu kojom motivišu građane da iskoriste
svoje pravo glasa na predstojećim izborima i izaberu one koji će raditi
u njihovom interesu.

Građani Srbije, pozivam vas da ostvarite svoje demokratsko pravo i da oterate u prošlost političare koji su upleteni ukorupcionaške i kriminalne afere, koji se ne obaziru na vaše probleme,ne čuju vas i zloupotrebljavaju vas samo kada dođe vreme izborne kampanje. Kao neko ko je politički stradao zbog javnog iznošenja mišljenja u korist građana i države Srbije, pozivam vas da mislitesvojom glavom i pridružite se dobronamernoj inicijativi kakva je “ProGlas””, zaključuje Basta.

(Zakupljen prostor)

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime