Blagovremene pripreme za vaterpolo utakmicu Srbija – Rusija

0

Pripreme za predstojeću uvaterpolo utakmicu Srbija – Rusija odvijaju se blagovremeno, konstantovano je danas u Kabinetu gradonačelnbika Kruševca.

Na sastanku pred ovu utakmicu, koja će biti održana 14. aprila na Zatvorenim bazenima u Kruševcu, sa Gradonačelnikom Kruševca Dragijem Nestorovićem bili su prisutni pomoćnici Miroljub Ćosić i Nikola Petrović, većnik Zoran Veljković, direktor Sportskog centra Dragan Lazić, direktor ED Kruševac Saša Stefanović i zamenik načelnika Gradske uprave Dragica Bojković.

Sa nadležnim službama dogovorena je montaža tribina i semafora. Prostorije Sportskog centra koje će se koristiti za potrebe održavanja utakmice biće okrečene, rasveta funkcioniše besprekorno, a sređuju se i zelene površine.

Komunalne i inspekcijske službe pojačano će tretirati prilazne puteve. S obzirom na važnost utamice, biće sprovedene mere bezbednosti najvišeg nivoa, a za realizaciju sportskog nadmetanja ovog ranga, biće angažovana licencirana lica.

Utakmica će biti komercijalnog karaktera, karte će biti numerisane, a obezbeđen je i direktan prenos RTS – a. U finansijsku konstrukciju utakmice uključiće se i sponzori.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime