Bogat kulturno-zabavni program

0

Kulturno-obrazovni centar „Toplica“ je povodom obeležavanja „ 10 dana muzeja Srbije“-Moj muzej-moj grad“, organizovao brojne aktivnosti i time doprineo obeležavanju ove manifestacije u Prokuplju.

U okviru trodnevnog programa predstavljena je knjiga „Dečja planeta“, trinaestogodišnjeg Luke Maksimovića iz Niša.Ovaj talentovani dečak , koji se već nekoliko godina bavi pisanjem, autor je zbirke od preko pedeset pesama i priča. Svoje stvaralaštvo krunisao je brojnim nagradama i priznanjima na značajnim festivalima i manifestacijama širom Srbije.

Ljubitelji plesnih igara imali su priliku da u okviru ove manifestacije uživaju u latinoameričkim i standardnim plesovima, u izvođenju plesnog centra „STAR“ iz Niša. Kako ples ne poznaje starosne granice, KOC „Toplica“ je omogućio svim zainteresovanim građanima časove plesa, ponedeljkom od 18-21 čas u prostorijama ove ustanove.

Doprinos obeležavanju ove manifestacije dali su i učenici OŠ „Nikodije Stojanović- Tatko“,recitacijom i prezentacijom Dečjih prava.

Direktorka KOC „Toplica“, Ljiljana Krasić je istakla značaj obeležavanja ovakvih manifestacija koje pružaju mogućnost deci i omladini da pokažu svoj talenat i sposobnosti, kao i priliku građanima da uživaju u kulturno- zabavnim dešavanjima u našem gradu. Ona je takođe dodala da su u toku pripreme za nastupajuće bogato kulturno leto u Prokuplju.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime