Bračna ponuda koja se ne odbija!

21

Milinko Tenjović iz Prolom Banje iako je ušao u osmu deceniju života rešio je da se oženi i ima bračnu ponudu za buduću mladu koja se nikako ne odbija!

Naime, Milinko u Prolom Banji ima pravu pravcatu vilu, odlično je situiran i traži suprugu starosti od 55 do 65 godina koja bi pored njega bila prava dama!

– Ne pijem niti pušim, a buduća supruga može, nakon venčanja i dogovora, kod mene da dođe bez igde ičega, bez dinara u džepu. Od nje ću napraviti pravu damu i sigurno će uživati, objašnjava nam Milenko.

Kaže da iako ima 79 godina, potpuno je zdrav i vitalan. Objašnjava nam da u životu nikada nije popio nikakav lek!

Inače, naš sagovornik je proputovao svet, šarmantan je i elokventan – jednom rečju šmeker “stare bečke škole”!

Planira da se oženi srodnom dušom koja kao i on voli da izlazi po restoranima, putuje i provodi se!

Buduća supruga bi kako naglašava naš sagovornik bila doživotno obezbeđena i samo je potrebno da najpre pronađu zajednički jezik i da ona želi sa da njim uživa u životu!

Tako da sve one koje su zainteresovane, a ispunjavaju prethodno navedene a ne baš teške kriterijume, Milinku mogu da se jave na br. telefona: 0656126449

21 KOMENTARA

  1. Deka prosto svet oduzela ga starost i samoca..uplasen od svega trazi mladu zenu i obećava kule i gradove. Pritom da se dici a neka jadnica da istrpi manire i izivljavanja zbog vile putovanja i para. Pre bi ona umrla nego on… i ko zna koga ima iza sebe kojima je vec napravio ugovor. Znam jednog iz naseg kraja koji je tako isto nudio bogatstva ziveo u inostranstvo i kad ta zena videla da je sestra njegova sve mu uzela i udeljivala mu penziju frapirala se.. On je cita og zivota stedeo da bi bedovao zbog familije. Oni su mu tako dozvolili da trazi mladu zenu jer nisu hteli obaveze. Ziveo u maloj kucici pod nadzorom sestre. To je katastrofalno razmišljanje tih takvih ljudi koje familija gurne tim putem ali uzmu mu sve. Ja zaista ne mogu pricutati da ne kazem svoje mišljenje pa kako ko shvati.

  2. Lepa ponuda. Ja baba on deda ih a Volim život, putovanja volim banju. Ali nisam zgodna, nisam nešto zdrava za takve avanture.
    Šteta propustiti takvu priliku.
    Ko reskira može nešto i očekivati.
    Moj pozdrav gospodinu.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime