Branko Ružić, visoki funkcioner SPS-a na predizbornom skupu lokalne i parlamentarne liste IVICA DAČIĆ – PREMIJER SRBIJE u Кuršumliji

0

– Smatram da je najvažnije ono što je Toplica dala Srbiji kroz istoriju, Gvozdeni puk nije nastao u krugu dvojke u Beogradu, nego ovde u Toplici i misim da je to razlog da država i Vlada Republike Srbije na čijem će čelu biti Ivica Dačić mnogo više računa povede upravo o regionima koji su su relativnmo slabije razvijeni ali imaju ogroman potencijal, Ovo je između ostalog na današnjem skupu Socijalističke partije Srbije u Кuršumliji rekao Branko Ružić visoki funkcioner ove partije.

On je govoreći o Кuršumliji kazao da ova opština ima odlične potencijale , da se kada govorimo o Кuršumliji svi setimo tri banje, Đavlje varoši ali imanastira Svetog Nikole koji je stariji od Visokih Dečana i od Pećke Patrijaršije, sagrađen 1166 godine- ukazao je Ružić istakavši da su sve to potencijali koji moraju da se koriste.

On je potom naglasio da je „Ivica Dačić-premijer Srbije„ lista koja se sastoji od ljudi koji su časni, pošteni, vredni i predstavljaju sve sfere društvenog života. Кadrovski potencijal SPS-a pi Ružićevim rečima je uvek bio na najvišem nivou, kako na lokalnom, Republičkom ili pokrajinskom.

– Ono što je najvažnija nit jeste da smo mi patriote, da smo državotvorni , želimo da očuvamo našu teritorijanu celovitost, ukazao je Branko Ružić na skupu SPS-a u Кuršumliji kojem su prisustvovali simpatizeri ove stranke.

On je naveo i da će Socijalistička partija Srbije zajedno sa Jedinstvenom Srbijom Zelenima i „Našom Drinom“ biti donosilac političke stabilnosti kako ovde u Кuršumliji ali i u Srbiji kao i da svi treba da shvate da je SPS bio deo integralnih Vlada u poslednjih jedanaest godina pri čemu je dao veliki doprinos i Кuršumliji.

– Moram da kažem da su ovde u Кuršumliji otvoreni objekti koje sam ja kao ministar u prethodnim vladama pokrenuo, pre svega bioskop koji je postao multimedijalna sala, sa najsavremenijom opremom, crvenim stolicama, pomogli smo školama,obnovili školske prostorije tako da sada svaka škola poseduje multimedijalne kabinete opremljene najsavremenijim računarima, pomogli smo PU Sunce sredstvima dogradili već postojeće objekte za smeštaj dece, ali je urađeno još mnogo toga u Кuršumliji zavaljujući ministrima iz redova SPS, zaključio je Ružić naglasivši da iz ove patrije ne izdaju Srbiju niti će je , kako je naglasio, izdati ali da važno da se poštuje ono što rade za Srbiju i Opštinu Кuršumlija.

Sve projekte koje smo podržali isključivo su u interesu građanki i građana Кuršumlije i to narod u Кuršumliji zna i vidi, čime smo ostavili lični pečat politike koju vode socijalisti u Кuršumliji.

(Zakupljen prostor, izbori 2023.)

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime