Budući prokupački pekari zapaženi u Aleksincu

0

Deseti jubilarni „Pekarski dani“ u Aleksincu završeni su juče svečanom priredbom i proglašenjem pobednika. Učenici pekarskog smera Srednje poljoprivredne škole „Radoš Jovanović – Selja“ uzeli su učešće na ovoj manifestaciji i još jednom pokazali svoje veštine.

– Našu školu predstavljamo Srbiji  od 2008. godine na Pekarskim danima. Ovo je izvanredna prilika da se naši učenici sretnu sa kolegama iz struke, da se druže, razmene iskustva i, najbitnije, nauče nešto novo. Pekarski dani su izvorište kreativnih ideja i mi se ponosimo što smo deo takve manifestacije, rekla je profesorka Slađana Radonjić.

Ove godine su pekarska umeća učenika prokupačke škole predstavili učenici Nikola Stevanović i Milica Stanković, uz podršku svojih profesora Tatjane Ranđelović, Slađane Radonjić i Zorana Milenkovića.

Inače, ovaj profesorski tim sa odabranim učenicima je proteklih godina više puta zapažen na Pekarskim danima, pa su tako školi doneli dve prve nagrade. Ove godine su doneli zahvalnicu i mnoštvo novih ideja, koje će primeniti u svojoj pekarskoj radionici.

12183761_1928801554012648_4814671703828641789_o

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime