Dan više za odbojku

0

Prokupčani su se pridružili republičkoj i evropskoj kampanji „Dan više za odbojku“. Tačno u podne 29. februara u sali Tehničke škole počela je odbojkaška utakmica mlađih kategorija. Sastav ekipa je bio po izboru učesnika, a set se igrao do 29 poena. U akciju su bili uključeni ŽOK Topličanin i MOK Topličanin.

U sali Tehničke škole održana je velika akcija pod nazivom „ Dan biše za odbojku“. To je kampanja Odbojkaškog saveza Srbije usmerena ka popularizaciji i omasovljenju odbojkaškog sporta.

– Zahvaljujemo se Odbojkaškom savezu Srbije na ovako lepo osmišljenom događaju. Ovo je prilika da se promoviše odbojka u svim gradovima, negde je ona više izražena negde manje, ali jedinstvena prilika da se i prokupačka odbojka promoviše na ovakav način. Danas je u drugom planu bio rezultat, a promocija na prvom. Mislim da smo u potpunosti uspeli u prepunoj sali Tehničke škole. Nadamo se da smo ovom akcijom privukli neke nove odbojkaše i odbojkašice ovom divnom sportu, rekao je Božidar Jović sekretar SSOP.

Dan više za odbojku“ je jedinstveni događaj koji se zasniva na činjenici da je 2016. godina – prestupna godina, s tim što se time iniciraju dodatni akteri, učesnici i sadržaji da odbojka kao sport dobije širu podršku u društveno – socijalnom, medijskom i sportskom okruženju.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime