Devojčice u kravatama – da li ste vi normalni?!

20

Imali ste priliku poštovani čitaoci Top Novosti da gledate prilog na nacionalnoj televiziji i vidite nove školske uniforme. Devojčice u kravatama?! Pitanje koje je trebalo postaviti – da li ste vi normalni?!

Naime, sa pažnjom se pratilo kakve to školske uniforme treba da nose učenici u školama u Srbiji. Večeras, na nacionalnoj televiziji imali ste prilike da vidite dečake i devojčice u crvenim kravatama kao detalje novih, školskih uniformi?!

I dok se taj “detalj” na neki način očekivao za dečake (mada, među nama, od kud da dečaci nose kravate, pa još crvene?!), mogao je da prođe i nekako, ali da devojčice budu obučene u uniforme sa kravatama, to bi pre moglo da se smatra debilizmom nego ozbiljnim projektom Ministrarstva prosvete!

Ako je to napredak u školskom obrazovanju, onda aferim ministre i svaka čast modnoj kreatorki koja je devojčice obukla u uniforme sa kravatom!

Svaki dalji komentar je suvišan, osim onog: “Da li vam je vrana popila mozak”!

(Autor: Miloš Ivanović, urednik Top Novosti)

 

20 KOMENTARA

  1. Deca u uniformama treba da se osećaju prijatno i komforno. Uniforma treba da liči na Koledž jakne i majice, sa izvezenim imenom škole i razredom, a ne ovaj idiotluk. Kao oni mali Englezi, pirgavi…Kako da se dete svuče iz ovog za Fizičko vaspitanje. Užas jedan-

  2. Bravo autoru za hrabrost. Ovo nisu uniforme, ovo je sprdnja. I ne samo kravate, nego su i čarape grozne, plus suknjice prekratke. Boje drečave. Ajde da školu pretvorimo u cirkus zato što je i u inostranstvu tako! Dok god budemo tako razmišljali, nema nama pomoći.

  3. Da li se vracamo ponovo u eru titoizma i , projekta Amerikanizacije Srbije . Dok vecina naroda zivi na ivici egzistencije i godisnje jedva kupi dva para farmerica deci i po par patika . Nenormalni i bahati daju katastrofalne predloge ,gde ce deca izgledati nakaradno . Umesto da jednostavnim i prostim resenjma ,u skladu sa socijalnom slikom donese odluku kakva ce izgledati uniforma jednog djaka u Srbiji oni izvode sprdacinu sa sopstvenim narodom ,i sa ovo malo dece stoima u Srbiji.Uniforme da jer smo ih i mi nosili,ali svakako cirkus ne jer ovi izgleda mnogo gledaju Americke filmove i njihove skolice itd….

  4. Znaci ne znam sta je sa ovim ljudima? Uniforme su trebale i ranije da se koriste…i ja pozdravljam ovu novost! Ja bih voleo da sam imao ovakvu uniformu. A mnogi se uhvatili za kravate kao kurva za onu stvar(da ne budem skroz nekulturan)! Stvarno ima previse drugih problema!

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime