Đukić Dejanović otvorila „Bambi“

0
Foto: Služba za odnose sa javnošću Opštine Prokuplje

Ministarka bez portfelja zadužena za demografiju i populacionu politiku u Vladi Republike Srbije Slavica Đukić Dejnović danas je svečano u Prokuplju otvorila novi objekat Predškolske ustanove „Neven“.

Nakon izgradnje uslediće i opremanje novoizgrađenog objekta, a tu obavezu preuzela je kompanija LEONI.

– Od danas u Prokuplju više neće biti liste čekanja za prijem dece u vrtić i Predškolsku ustanovu. Oko osamdesetoro mališana za koje nije bilo mesta u postojećim objektima, sada će biti primljeno u novi objekat koji je izgrađen zajedničkim snagama Vlade Republike Srbije i lokalne samouprave. Opština Prokuplje izradila je veoma dobar projekat koji smo mi u Vladi prepoznali i izdvojili sredstva za njegovu realizaciju – rekla je ministarka Đukić Dejanović.

Svečanom otvaranju nove zgrade dečjeg vrtića „Bambi“, za čiju izgradnju je Vlada izdvojila 11 miliona dinara, prisustvovali su narodni poslanik iz Toplice Darko Laketić, predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović sa saradnicima i načelnik Topličkog okruga Nebojša Vukadinović.
Ministarku i rukovodstvo Opštine deca iz vrtića „Bambi“ dočekala su razdragano maštovitim i sadržajnim programom koji je oduševio goste.

Izvor: Služba za odnose sa javnošću Opštine Prokuplje

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime