“Evropski put”- Basta poziva Vladu Republike Srbije da se hitno ogradi od politike I stavova Dodika

0

“Evropski put”- Basta poziva Vladu Republike Srbije da se hitno ogradi od politike I stavova gospodina Dodika koji svojim ocajnickim potezima narusava Mir I stabilnost celog regiona Balkana.

Predsednik Pokreta “Evropski put” – Basta i bivši ministar privrede Rade Basta zatražio je od Vlade Republike Srbije da se hitno ogradi od stavova I politike gosp. Dodika koji ne poštuje Dejtonski sporazum i svojim katastrofalnim potezima narusava ionako osetljive odnose Srba i Bošnjaka.

“Dodik je klasican primer politickog diletanta I demagoga raznih spoljnih uticaja a pre svega lutkar koji bespogovorno izvrsava zadatke Ruske Federacije u nasem regionu kako ne bi njegova fotelja zavrsila ubrzo na nekoj aukciji kao predmet beščasnog autokrate koji koristi temu rata devedesetih zarad ličnog profita i bogaćenja na uštrb prosperiteta Republike Srpske i celokupne Bosne i Hercegovine”, saoptavaju iz “evropskig puta” – Basta

S obzirom na to da jedan čovek se konstatno sakriva iza Republike Srbije i Srba (srpstva) zarad ličnog interesa ne poštujući pravne i ustavne okvire zalažem se da se Republika Srbija ogradi od pogubne politike Milorada Dodika zarad interesa srpskog naroda u celosti i Republike Srbije kao matice srpskog naroda.

Zahtevam hitnu reakciju drzavnog rukovodstva Srbije da se ogradi od stavova gosp.Dodika koji narusavajuci nacionalne interese Srba sa obe strane Drine, zeli da svojim postupcima sakrije licni kriminal nevidjenih razmera nezakonito raspolagajuci sa imovinom Republike Srpske odnosno BIH.

Svojim postupcima dovodi u pitanje Dejtonski sporazum koji je omogucio formiranje Republike Srpske I normalan suzivot Srba sa Bosnjacima I Hrvatima I ugrozava nacionalne I vitalne interese Republike Srpske u BIH, stoji u saopštenju ovog Pokreta

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime