DS Prokuplje: Politički motivi hapšenja dr Dinića

6

Po starom dobrom već oprobanom receptu, bivši direktor bolnice u Prokuplju Dragan Dinic, koji je juče priveden i u međuvremenu pušten iz pritvora, oglašen je unapred krivim od strane pojedinih režimskig medija, ali i policije, saopštio je OO DS Prokuplje.

Demokrataska stranka zahteva od svih nadležnih organa, pravosudnih i istražnih, da se u ovom slučaju ponašaju odgovorno i da svoj posao rade isključivo u skladu sa zakonom, a ne u skladu sa marketinškim potrebama Srpske napredne stranke.

Imamo razloga da verujemo da ovo neće biti slučaj, jer, poučeni iskustvom mnogih postupaka koji se vode protiv članova Demokratske stranke, istina, pravo i pravda nisu načela kojima se državni organi vode pri obavljanju svog posla.

Uvereni smo da će Dragan Dinić u redovnom sudskom postupku dokazati svoju nevinost, baš kao što su to pred sudovima učinili članovi predsedništva OO DS Prokuplje Boban Lepojevic i Gordana Kostić koji su pravosnažnim sudskim presudama oslobodjeni svih optužbi koje su im se stavljale na teret, a da će za ovakav progon, linč i blaćenje ljudi, kad tad odgovarati svi oni koji ga organizuju, sprovode ili u njemu učestvuju, navode u saopštenju prokupačke demokrate.

6 KOMENTARA

  1. Sto se odmah oglasavate, ako je nevin nema sta da vas brine, ili mozda…u svakom slucaju 10 miliona nije tek tako nestalo, na jednoj strani cinjenice i dokazi a na drugoj saopstenje stranke koja je prodala Srbiju…pametnom dosta

  2. Zaista je dosta vise terora od strane DS da samo kukaju. Ne znam da li su jednom izasli pred narod i rekli jeste nas clan je kriv neka nadlezni rade posao, ne nego i pored evidentnih dokaza pricate price, sramota, slican se slicnom raduje pa nije ni cudo sto su ds i urs zajedno

  3. postovana gospodo dinic je proslost pozdrav od prokupackih snsovaca sa gej prajda u beogradu parada je odrzana uspesno,srbija hrabro koraca ka evropi,pozdrav svima.

  4. Seljak napravi prekrsaj traktorom, odmah ga rebnu da plati kaznu, a ako nema da plati ide da lezi zatvor . 1000 dinara dan zatvora, a ovaj politicki oslobodjen zbog pronevere 8 500 000 dinara. Pustaju ga na slobodu, sramota bre, jos odlucnije ce da nastavi. Jadno nase Prokuplje, ko se bavi politikom i ko leci ljude.. Treba ga najuruti iz bolnice i naterati da vrati pare .

  5. Nema ovde nikakvih politickih motiva, nemojte da zavaravate narod. Prosto je doslo vreme da pojedinci plate svoje racune zbog svih lopovluka, malverzacija i zloupotreba polozaja. . Zakon je napokon jednak za sve i mora se postovati ma o kome se radilo.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime