DS Prokuplje: SNS lagao za dug Opštine

3

Sa velikom pažnjom analizirali smo konferenciju za novinare koju je održao predsednik opštine Prokuplje posvećenu dugovanjima opštine prema raznim poveriocima. Da ponovimo ključnu stvar iz njegovog saopštenja, sa kamatama opština duguje poveriocima 800 miliona dinara, navodi se u saopštenju DS Prokuplje.

Koliko pre par meseci naprednjaci su držali konferenciju za novinare, pa su čak i na bilbordu reklamirali dug opštine od 2 milijarde dinara. A sada nije 2 milijarde nego 800 miliona dinara?!

Postavljamo 3 pitanja:

  1. Zašto su obmanjivali javnost Prokuplja i preuveličavali dug opštine pri tom lažno optužujući prethodnu vlast za enormno zaduživanje?
  2. Zašto nema nikakvih projekata realizovanih u prethodne 4 godine?
  3. Zašto nisu vratili bar deo dugovanja?

Dug nije vraćan, a ništa urađeno nije. Zašto su nam proćerdali 4 dragocene godine ni u šta? Posle nas ostao je Leoni, sportska hala “Dr Zoran Đinđić”, novo obdanište, uređen zdravstveni sistem, šetalište, skoro završen Dom kulture i mnogo manjih projekata u seoskim sredinama. I sve vreme je bila nada da će biti još bolje.

Šta će ostati posle naprednjačke vlasti? Od rezultata ništa, a uspeli su i nadu da ubiju!

Demokratska sranka je u više navrata skretala pažnju da je posle petooktobarskih promena preuzela od tada radikala a sadašnjih naprednjaka i od socijalista potpuno razorenu privredu grada i dug koji je bio u visini godišnjeg budžeta grada Prokuplja u tom trenutku.

Proporcionalno gledano u vreme Demokratske stranke dug nije uvećan!

Na osnovu svega nameće se zaključak: naprednjačka vlast je nesposobna da bilo šta uradi i služi se neistinama, kaže se u saopštenju prokupačkih demokrata.

3 KOMENTARA

  1. Po ovome, tezi je zlocin pricati o kradji, nego kradju pociniti. Istina je samo da oni prethodni ovim sadasnjima nisu ostavili mnogo toga sto moze da se ukrade….. A bi oni…..

  2. Ovi iz DSa izgleda da ne umeju ni da citaju. Bitno je da narod zna, a zna i ko je ko. Gospodo iz DSa da vas podsetim: Ukupan dug 2012. je bio oko 2 milijarde, a samo dug direkcije je 800 miliona. U medjuvremenu je vraceno oko 400 miliona. I ko sada laze?

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime