DS Prokuplje: Vlast prevarila Prokupčane

2

Lokalna vlast U Prokuplju, može da se „pohvali“ kapitalnim investicijama koje su realizovane poslednje dve godine, a to su još uvek nedovršen Dom kulture, odustajanje od Doma vojske, kupovina utrine „Toplice“, dizanje ruku od izgradnje nove crkve, podizanjem teretane koja je više ruglo i humoreska od ozbiljnog projekta. Vrh bahatosti „napredne“ vlasti je izopštavanjem Crkve iz najduhovnijeg događaja, odnosno Svetosavske akademije, navodi se u saopštenju OO DS Prokuplje.

Gde vam je pamet dragi naši vladajući, pa ste uspeli za dve godine da uništite i osporite sve ono što je dvadesetak godina započeto i rađeno! I to sve činite pod sloganom da štedite, a bahato se razbacujete po kafanama, hvalite Leonijem, koji da ste vi bili na vlasti ne bi ni došao.

Pitamo Vas gde su oni Kinezi, gde je ona famozna „Hladnjača“ koju otvarate godinu dana i gde su vam otišle pare iz budžeta koji je skoro duplo viši nego pre par godina.

Dobro ste prevarili građane Prokuplja i svojom nesposobnošću dozvoljavate da ne dovršite dovršenu zgradu Doma kulture, koja će na kraju propasti, kao i sve čega ste se do sada dotakli.
Demokratska stranka oštro protestvuje protiv ove nesposobne i nepismene vlasti koja samo koristi pojedincima da ostvare svoje lične ambicije. Za vama ostaje pustoš i to narod dobro vidi, a na sledećim izborima i vi ćete shvatiti.

Demokratska stranka poziva sve političke partije, grupe građana, nevladine organizacije, istaknute pojedincei ljude dobre volje koji vole svoj grad, da nam se pridruže u političkoj borbi protiv nesposbne i neodgovorne vlasti SNS-a, kaže se u saopštenju prokupačkih demokrata.

2 KOMENTARA

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime