DUŠAN SAVIĆ PONOVO PRVI!

0
dušan-savić
Foto: Dušan Savić

PROKUPLJE: Reprezentativac Srbije u bodibildingu Dušan Savić (29) iz Prokuplja osvojio je  prvo mesto na IV memorijalnom kupu “Miki Martinović” u Vrnjačkoj Banji. Takmičenje je održano u nedelju 29. septembra, a Savić je zablistao u kategoriji seniora do 90 kilograma.

Impozantna mišićna masa i brutalna mišićna definicija, tako su opisali Savića na takmičenju i predvideli mu uspešnu jesenju sezonu u  bodibildingu.

– Osećaj je neverovatan pogotovo što sam uspeo da osvojim titulu u poluteškoj kategoriji, to je meni prva pobeda u kategoriji do 90kg, jer sam do sada nepobeđen u kategoriji do 80kg. Sledećeg vikenda imam dva takmičenja na kojima ću probati da trijumfujem. – rekao je Savić.

Reč je o velikom međunarodnom spektaklu u Jagodini, koji nosi naziv “Who is the King”, a samo dan nakon Jagodina opena sledi memorijalni turnir “Novica Pauljičić” u Boru. Savić je višestruki državni šampion u svim federacijama u bodibildingu i benčpresu. Drugi je na Balkanu, treći u Evropi i peti u svetu. To ga ujedno čini jedinstvenim sportistom na ovim prostorima koji se veoma uspešno takmiči u dva sporta, bodibildingu i powerliftingu.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime