Dve humanitarne akcije u istoj ulici

0

Prokupčanima se ukazuje prilika da pokažu svoju humanu stranu, i to dva puta u istom danu, u istoj ulici, a za dva različita cilja.

Naime, u subotu 27. februara u Kosovskoj ulici biće organizovane dve humanitarne večeri. Jedna počinje u 21h u novootvorenom baru „Pierre“, a organizator je Rotarakt klub Prokuplje i pomenuti bar. Cilj je pomoć porodici Čupić iz Berilja, a cena ulaznica 200 dinara.

Nešto dalje niz istu ulicu, u Art pabu „Black fox“ pola sata kasnije počinje humanitarno veče za pomoć korisnicima Dnevnog boravka „Sunce“.

Ulaznica za druženje uz dobru muziku biće pakovanje flomastera, drvenih ili vodenih bojica, tempera ili flomastera. Vrata za dobro druženje može da otvori i kolaž ili krep papir, vunica, knjiga, igračke, sveske i sve ono što korisniciSuncamogu da upotrebe za rad u svojim kreativnim radionicama, za svoju biblioteku ili u učenju, kažu organizatori ove humanitarne večeri.

Zanimljivo je to što su oba prokupačka paba otvorena u 2015. godini, a mladi ljudi ih već prepoznaju kao mesta za druženje, ali i mesta u kome često mogu da učestvuju u nekoj humanitarnoj akciji i odgovore višim ciljevima.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime