„Epigenija“ uređuje svoj prostor i treba joj naša pomoć!

0
epigenija

Udruženje udruženje roditelja, staratelja i prijatelja dece i omladine obolelih od malignih bolesti „Epigenija“ uređuje svoj prostor uz pomoć dobrih ljudi grada. Iako je „Epigenija“ osnovana pre dve godine, tek su nedavno dobili svoju kancelariju.

Kada se krenulo u uređenje ovog prostora, gimnazijalka Milena Perić, koja je inicirala osnivanje udruženja, nije mogla verovati da će svi koji se priključe uložiti toliko svoje energije i dobre volje. Tako je nedavno u Art pabu „Black fox“ održana svirka, a prilog od ulaznica upotrebljen za rešavanje problema oko struje.

Ovog puta je u pomoć priskočila farbara „1. maj“, koja je poklonila materijal potreban za krečenje, a kancelariju je okrečio predsednik udruženja Ivan Perić.

– Sada su na redu voda i internet i stolice. Trudimo se koliko možemo da uredimo kancelariju i ušuškamo ovaj prostor. Da stvarno budemo prijatno mesto podrške svima kojima je to potrebno. – rekla je Milena Perić.

Dok uređuju kancelariju, u udruženju uveliko razgovaraju o prvom velikom okupljanju na dan slave udurženja Đurđevdan.

U „Epigeniji“ pomeraju granice, a svi koji žele da im u tome pomognu mogu se javiti na mejl [email protected] ili broj telefona 0692607199.

Kancelarija udruženja nalazi se u Ulici Veljka Vlahovića L1/4.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime