Formiran Savez za Srbiju-Prokuplje

6

U Prokuplju je održan sastanak inicijativnog odbora za formiranje Saveza za Srbiju – Prokuplje. Sastanku su prisustvoli predstavnici Demokratske stranke, Narodne stranke, Srpski pokret Dveri i Udruženi sindikat Srbije Sloga. Na sastanku je formiran Savez za Srbiju – Prokuplje, navodi se u saopštenju ovog novoformiranog saveza.

Dragi Prokupčani, Savez za Srbiju – Prokuplje Vas poziva da nam se pridružite kako bi zajedno pružili otpor, stali na put i poslali u političku prošlost ovu nesposobnu vlast koja je uzurpirala,kako živote građana Prokuplja, tako i živote građana cele Srbije.

Savez za Srbiju – Prokuplje je otvoren za saradnju sa svim političkim partijama, grupama građana, nevladinim organizacijama i istaknutim pojedincima, koji prihvataju programsku platformu Saveza u 30 tačaka, koji ne sarađuju sa SNS-om ni na jednom nivou vlasti i koji dele vrednosti za koje se Savez za Srbiju – Prokuplje zalaže, ističe se u ovom saopštenju.

 

6 KOMENTARA

  1. Jedini nacin da opozicija uspe da smeni ovu vlast je ujedinjenje, DS kao nekad najjaca partija je sad postala beznacajna i samostalno ne bi presla cenzus, ipak vucu jos par procenta i bolje je da se udruze da ti glasovi ne bi propali i pripali Vucicu. Treba pozvati i ostale opozicione stranke jer samo jedinstveni mozete parirati ovima na vlasti.

  2. Svaka cast Dusanu Savicu sto je pristao da se ukljuci u politiku i zrtvuje svoju karijeru i ugled koji je stekao kao najuspesniji sportista! Narodna stranka je mnogo dobila njegovim angazovanjem!

  3. Ako ovi i ovakvi pretenduju da preuzmu vlast,naprednjačka vlast će trajati duže nego Turska vladavina Srbijom.Samo novi i pošteni ljudi mogu pokrenuti Narod dok nije kasno.

  4. Sad kad pogledam kroz vreme i setim se kako je narod isao i pod prozor se drao LOPOVI LOPOVI Ratku Zecevicu i jos nekolicini tadasnjih funkcionera bude mi krivo jer ispadosmo glupi,jos od togvremena mi nemamo sposobne i skolovane ljude na bitnim pozicijama,ali zato lopine vrebaju iza svakog coska!

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime