Fudbalske lopte podeljene školama i klubovima

1

Predsednik Opštine Prokuplje Aleksandar Simonović i većnica za obrazovanje, omladinu i sport Maja Ranđelović podelili su 100 fudbalskih lopti Osnovnim i srednjim školama, fudbalskim klubovima sa teritorije Opštine Prokuplje, PU,,Neven,, kao i Domu učenika srednjih škola.

– Ovih 100 lopti je donacija firme “Planete sport” koja je otvorila prodavnicu u Prokuplju. Sve lopte smo podelili školama sa teritorije naše opštine, kako u gradu tako i na selu i fudbalskim klubovima sa teritorije naše opštine. Cilj nam je da podstaknemo mlade da se što više bave sportom i da ih ohrabrimo u tome. Trudićemo se da i u narednom periodu bude ovakvih i sličnih akcija a sve u cilju popolarazacije dečijeg sporta, omasovljenja sporta, kako na redovnim časovima fizičkog vaspitanje, tako i rekreativno, što će uticati na pravilan fizički razvoj i otklanjanje ranih deformiteta u razvoju kod dece. Zadovoljstvo mi je što ova donacija usmerena najmlađoj populaciji, a nadam se da ćemo u narednom periodu obezbediti i lopte za rukomet, košarku, odbojku i ostale sportove, rekao je Aleksandar Simonović predsednik Opštine Prokuplje.

Predstavnici škola i klubova zahvalili su se na ovoj donaciji rekavši da je svaki poklon školama i sportskim organizacijama dobrodošao i od izuzetnog značaja za razvoj sporta u našoj opštini.

1 KOMENTAR

  1. Bas super! Pa kada bi ovde gde zivim predsednik opstine delio lopte skolama, jos pred kamerama, sam bi sebe smenio! Pitam se samo jel ste tako kreativni od rodjenja ili vezbate. Pozdrav od zemljaka iz Norveske

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime