Fudbalski teren u Kuršumliji bolji od Marakane!

11

Nakon obimnih radova na uređenju kuršumlijskog fudbalskog terena, travnata podloga je među najboljima u ovom delu Srbije za šta su zaslužni radnici Sportsko-poslovnog centra Kuršumlija koji su teren pripremili za predstojeću sezonu, pa je on sada bolji nego na našem najvećem stadionu – na Marakani!

– Uložili smo dosta truda i rada da dovedemo u red travnatu podlogu na gradskom stadionu. Mogu slobodni da kažem da je ovo sada jedan od najboljih terena za fudbal na jugu Srbije. Verujem da će se u kvalitet travnate podloge uveriti kako domaći klubovi, tako i gosti koji će igrati na našem stadionu, kaže Dragan Simić, direktor Sportsko-poslovnog centar Kuršumlija.

Simić naglašava da su kompletno renovirane svlačionice na gradskom stadionu tako da su stvoreni svi neophodni uslovi za sve koji se bave fudbalom u Kuršumliji.

On istovremeno ističe da je rešen dugogodišnji problem izlivanja vode na teren gradskog stadiona, a da je u planu da se srede i tribine na stadionu i da će onda biti stvoreni svi neophodni uslovi za uživanje ljubitelja fudbala na gradskom stadionu u Kuršumliji.

Najnovije vesti iz Kuršumlije pročitajte OVDE

11 KOMENTARA

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime