Gašić i Mihajlovićeva u Kruševcu

0

Ministarka gradjevine, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović i ministar odbrane Bratislav Gašić danas su u Kruševcu obišli radove na izgradnji stambeno kolektivnog kompleksa 4 zgrade u Prnjavioru 2, čija je gradnja počela pre 15 godina.

Kako je predočeno novinarima, prilikom posete Prnjavora 2, stanovi bi trebalo da budu završeni do juna naredne godine, a 46 od ukupno 182 stana pripašće pripadnicima Ministarstva odbrane i Vojske Srbije.

Kako je objasnila potpredsednica vlade i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović do juna sledeće godine biće završena prva faza izgradnjom 92 stana, dok će radovi na drugoj fazi početi u septembru.

– Krivo mi je što je stajalo 15 godina, ali verujem da smo mi upravo tu i da popravimo i uradimo i učinimo stvari boljim, a ovo jeste način da učinimo stvari boljim i da nikada nemamo ovakve zidine koje nas opominju da neke stvari nisu završene, rekla je Zorana Mihajlović.

Ona je posebno ukazala na dobar timski rad i odličnu saradnju između čelnika Kruševca, Građevinske direkcije Srbije i Ministarstava odbrane i građevinarstva.

Vrednost radova na izgradnji opvog stambenog kolektivnog komnpleksa je 2,2 miliona evra.

Zorana Mihajlović i Bratislav Gašić obišli su lokaciju gde uskoro treba da počne gradnja naselja Aerodrom, a obišli su i radove na deonici puta ka Brusu, kao i centar Kruševca gde su razgovarali s građanima.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime