Gašić najavio uručenje ključeva za kuću siromašne porodice na Barama

0

Na mestu stare ruinirane straćare u kruševačkom naselju Bare niče nova montažna kuća za tročlanu porodicu slabog materijalnog stanja. Izgradnju kuće za porodicu Dogandžić – Kosić inicirao je i finasira Gradski odbor Srpske napredne stranke u Kruševcu.

Potpredsednik Srpske napredne stranke Bratislav Gašić obišao je sa saradnicima radove na izgradnji kuće porodice Dogandžić – Kosić.

– Kako je i predviđeno, sudeći po viđenom, radovi će biti završeni u planiranom roku, a ključevi svečano uručeni 27. oktobra na Dan naše slave – Svete Petke – rekao je potpredsednik stranke Srpskih naprednjaka, Bratislav Gašić.

On je tom prilikom istakao da će u sredu, 21. oktobra, posle sedam godina postojanja i rada SNS, pozvati sve članove stranke, a njih je u Kruševcu 15 hiljada, da budu na lepom koktelu.

– Potom, 27 oktobra na Dan Svete Petke, koji je slava SNS, mi ćemo i porodici kojoj smo obećali izgradnju kuće, uručiti ključeve. Posle toga idemo na nekim drugim mestima širom naše lepe Srbijice, kazao je Gašić

Izvođač montažnih radova na porodičnoj kući Dogandžić – Kosić je preduzeće „Javor inženjering“, a temelj je postavila kruševačka građevinska firma „Vlasinac Igda“.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime