Gašić u Kruševcu donirao karticu

0

Ministar odbrane Bratislav Gašić potpisao je danas u Kruševcu donorsku karticu i poručio da na taj način želi da pomogne spasavanju života. On je u okviru akcije “Otvoreni dan” u Kruševcu obišo kasarnu “Car Lazar” gde su ekipe Vojnomedicinske akademije organizovale potpisivanje donorskih kartica, a Vojna bolnica Niš akciju dobrovoljnog davanja krvi.

– To je jedan human gest, a svako od nas treba da odluči da li će to učiniti ili ne. Međutim, važno je da pomažemo jedni drugima i da budemo solidarni, rekao je Gašić.

Bratislav Gašić je u svojstvu funkcionetra SNS kazao da se lako može desiti da do kraja godine uz pokrajinske budu održani i lokalni izbori, dok je nerealno očekivati vanredne parlamentarne izbore jer Vlada ima “apsolutnu podršku” gradjana.

– Možemo da očekujemo da će se pripremati pokrajinski izbori jer im je rok, pripremaće se lokalni izbori, može da se desi vrlo lako da do kraja godine imamo i lokalne i pokrajinske izbore, kazao je Gašić u Kruševcu, gde se u okviru akcije ,, Otvoreni dan,, družio sa vojnicima, starešinama i građanima Kruševca.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime