Gašić uručio ključeve novoizgrađene kuće ugroženoj porodici Dogandžić-Kosić

0

Potpredsednik Srpske napredne stranke i ministar odbarne Bratislav Gašić danas je u kruševačkom naselju Bare uručio ključeve za novoizgrađenu kuću porodici Dogandžić –Kosić.

Danas se ova tročlana porodica koja je živela u vrlo teškim, nehumanim uslovima, za nesto manje manje od dva meseca uselila u 48 kvadrata potupno opremljene novoizgrađene kuće. Sredstva u iznosu od 20 hiljada evra prikupili su donatori Srpske Napredne Stranke.

Ministar Gašić je ovom prilikom uručio poklone: od premijera Srbije Aleksandra Vučića, lap-top, a on je poklonio najmlađoj u porodici, Marini, najnoviji model mobilnog telefona.

-Sve je urađeno donatorstvom, isključivo prikupljenim sredstvima u Gradskom odboru SNS Kruševca, kazao je Gašić i zahvalio se donatorima, ustanovama i pojedincima, pozivajući ih da i u drugom krajevima Kruševca pomažu socijalno ugroženim porodicama.

Useljenju porodice Dogandzić-Kosić na Barama, prisustvovali su i gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović, predstavnici Gradskog odbora Srpske napredne stranke, članovi i simpatizeri.

Potpredsednik SNS-a i ministar odbrane Bratislav Gašić najavio je nasatvak pomoći socijalno-ugroženima porodicama u Majdanpeku i Loznici.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime