Generalnom direktoru Planinke nagrada za unapređenje turizma

0

Najviše priznanje u oblasti unapređenja turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga  “Zlatni cvet” danas je na svečanosti u Beogradu uručeno generalnom direktoru Planinke Radovanu Raičeviću.

Nagrada od strane Turističke organizacije Srbije je usledila nakon velikih ulaganja koje je Planinka učinila u toku prošle godine u nove sadržaje u Prolom Banji u kojoj je sagrađen wellness centar i prošireni kapaciteti hotela u ovoj Banji.

Takođe, Planinka gradi i treći hotel u Lukovskoj Banji pa je ova nagrada usledila za veliki doprinos u razvoju i unapređenju turizma na nivou Srbije.

Nagrada “Turistički cvet” dodeljuje se svake godine za značajna ostvarenja u podizanju kvaliteta turističkih usluga, kao i doprinos razvoju, unapređenju i promociji turizma, fizičkim i pravnim licima, u sledećim kategorijama: turistička organizacija; turistička manifestacija; receptivna turistička agencija; ugostiteljski objekat za smeštaj; organizacija ili pojedinac za doprinos unapređenju turizma i podizanju kvaliteta turističkih usluga.

Više o gradnji hotela u Lukovskoj Banji u kome bi posao trebalo da dobije novih 70 radnika, pročitajte OVDE

Najnovije vesti iz Kuršumlije možete pročitati OVDE

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime