GRAD PROKUPLJE ĆE POMOĆI NIKOLINI!

0
podrška nikolini

PROKUPLJE: Dobra vest stiže iz Gradske uprave: Podrška za Nikolinu! Odavno se Prokupčani nisu tako udružili oko nečega kao oko toga da mala Nikolina Josić ozdravi.

Za jedan dečji osmeh i zdravlje ove devojčice nedeljama unazad u Prokuplju se organizuju različite humanitarne aktivnosti: ples, sportski turniri i prikupljanje priloga na šetalištu, SMS-om, uplatom na račun. Na poziv navijača Topličanina, ali mnogobrojnih građana i gradska uprava se odazvala pozitivnim odgovorom.

-Želim da izrazim veliku zahvalnost navijačima Topličanina na brojnim humanitarnim akcijama, gde su pokazali veliku odgovornost i plemenitost. Stupićemo u kontakt sa roditeljima Nikoline i na jednoj od narednih sednica Gradskog veća donećemo odluku za pomoć maloj Nikolini za lečenje. – rekao je gradonačelnik Prokuplja Aleksandar Simonović.

Pored odigranog turnira u malom fudbalu, planira se i košarkaški turnir na otvorenom terenu, a za vikend u samom centru grada održaće se i turnir u odbojci. Kutija za doniranje novca za Nikolinino lečenje ostaće u pešačkoj zoni.

Takođe, Film klub Prokuplje najavio je premijeru radne verzije dokumentarnog filma “Moja borba” o Nikolini Josić, i to u Prokuplju i Nišu sa humanitarnim karakterom prikupljanja novčanih sredstava za njeno izlečenje.

Svi koji žele pomoći mogu to učiniti i uplatom na račun ili slanjem SMS-a.

Podržimo našeg borca, našu Nikolinu!

Za Srbiju: slanjem SMS-a 482 na 3030 pomažete Nikolini da i ovu bitku dobije!!!
Iz 🇨🇭 mozete upisati HUMAN482 i poslati
SMS na 455 !!!

Uplate na račune:
Dinarski:160-503232-88
Devizni:00-540-0002649.5
IBAN broj:RS35160005400002649555

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime