Građani Prokuplja do 1. aprila biraju idejno rešenje uređenja Trga topličkih junaka

0

Građani Prokuplja moći će do 1. aprila da razgledaju idejna rešenja za uređenje Trga topličkih junaka, koja su izložena u Galeriji „Boža Ilić“ i glasaju za jedan, po njihovom mišljenju najbolji projekat.

“Mišljenje građana nam je veoma važno, zato želimo da što više Prokupčana razgleda projekte koje je izabrala stručna komisija i glasa za onaj koji je po njihovom mišljenju najbolji. Tako ćemo doći do najkvalitetnijeg rešenja za uređenja Trga topličkih junaka, mesta koji ima veliki istorijski i kulturni značaj za naš grad”, kazali su iz kabineta gradonačelnika Prokuplja.

Rok za glasanje produžen je kako bi se što veći broj građana uključio u izbor za najprihvatljivije rešenje i kako bi centralni gradski trg dobio izgled kakav zaslužuje. Lepši, funkcionalniji, ali istovremeno autentičan, u skladu sa istorijom i kulturom našeg grada.

Glasanje za idejno rešenje uređenja Trga topličkih junaka u Galeriji „Boža Ilić“ moguće je svakog radnog dana od osam do 20 sati i subotom od 10 do 15 časova. Glasanje se obavlja tajno, zaokruživanjem jednog od ponuđena tri rešenja, ubacivanjem listića u glasačku kutiju.

Da podsetimo, na konkursu koji je raspisao Grad Prokuplje prvo mesto osvojilo je idejno rešenje „Termoprojekta“ d.o.o. Beograd, drugo mesto pripalo je Stefanu Nikoliću iz Beograda, a treće Milanu Radovanoviću iz Prokuplja.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime