Gradi se vodovodna i kanalizaciona mreža u Prokuplju

1

Iz budžeta Opštine Prokuplje izdvojeno je oko 3 miliona dinara za izgradnju vodovodne i kanalizacione mreže u pojedinim gradskim ulicama i naselju Berilje, gde do sada nije postojala komunalna infrastruktura.

Ovim radovima biće obuhvaćene i ulice Gute Dobričanina i Koste Stamenkovića koje su samo delimično imale izgrađenu kanalizacionu liniju.

Izvođač radova je Javno komunalno preduzeće „Hameum“, čije su ekipe već dve nedelje na terenu u selu Berilju. Uveliko se radi na izgradnji potpuno nove kanalizacione mreže za koju je izdvojeno 1.761.546,00 dinara, a prema proceni direktora JKP „Hameum“, Predraga Jovićevića, radovi će biti završeni najkasnije za desetak dana.

Nakon završetka radova u Berilju, počinje izgradnja kompletne komunalne infrastrukture u ulici Gute Dobričanina, u dužini od 240 metara. Vrednost radova na izgradnji vodovodne mreže je 531.803,00 dinara , dok je za novu kanalizacionu liniju izdvojeno 775.978,00 dinara.

Za kanalizacionu mrežu u ulici Koste Stamenkovića, koja će biti izgrađena u dužini od 130 metara, izdvojeno je 412.192,00 dinara, a planirano je da radovi počnu odmah nakon završetka ulice Gute Dobričanina.

1 KOMENTAR

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime