Gradonačelnik Kruševca o jednogodišnjem učinku

0

Gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović danas je novinarima predočio sve aktivnosti u prošloj i najavio planove razvoja grada u ovoj godini. Rekao je da je ova vlast učinila mnogo na razvoju grada i otpisu dugova , a ocenu svoga rada prepustio je drugima.

– U odnosu na 2012. godinu kada je kreditno zaduženje Grada Kruševca iznosilo 304 miliona dinara, u ovoj godini smanjeno je na 114 miliona, rekao je u obraćanju predstavnicima medija, gradonačelnik Kruševca Dragi Nestorović.

Osvrćući se na godinu dana obavljanja funkcije gradonačelnika, on je kazao da se sprovodi restriktivna finansijska politika. Napomenuo je da samo šteta od elementarnih nepogoda iznosi skoro 380 miliona dinara.

Prioritet će i dalje imati zapošljavanje. Investicije se procenjuju na oko 65 miliona evra, a od najznačajnijih aktivnosti, naveo je završetak regionalnog sistema vodosnabdevanja i početak izgradnje postrojenja za preradu otpadnih voda.

Takođe, medju kapitalnim investicijama on je naveo tržni centar na Staroj zelenoj pijaci, četiri trake na Bruskom putu, završetak rekonstrukcije zgrade Narodnog univerziteta, radove na izgradnji zgrade za socijalno zbrinjavanje, nastavak izgradnje atletskog stadiona, kao i postavljanje tartan staze na Bagdali.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime