Gradonačelnik Prokuplja organizovao prijem za boksere osvajače medalja

0

Povodom velikog uspeha na upravo završenom prvenstvu Srbije u boksu za mlađe kategorije koje je održano u Prokuplju, gradonačelnik Prokuplja Miroslav Antović i član gradskog veća zadužen za sport Ivan Petrović organizovali su prijem u svečanoj sali za mlade boksere i članove uprava Bokserskog kluba Topličanin i Bokserskog kluba Toplica.

“Veliko je zadovoljstvo družiti se sa najboljim mladim sportistima našeg grada. Medalje i titule koje ste osvojile treba da vam posluže kao podsticaj da u budućnosti budete još bolji. Moram da četitam predstavnicima oba kluba i da istaknem da je u četiri dana koliko je trajalo prvenstvo sve sjajno organizovano i svi zaslužejete samo pohvale. Lokalna samouprava u predhodnom periodu izašla je u susret Bokserskom klubu da se stvore normalni uslovi za rad i trudićemo se da stvorimo još bolje uslove kako bi mogli nesmetano da radite i postižete sjajne rezultate. Želim vam da ovako nastavite, jer vi ste pravi ambasadori sporta i promovišete Prokuplje na najbolji mogući način”, rekao je Miroslav Antović gradonačelnik Prokuplja.

Inače na upravo završenom prvenstvu Srbije u boksu za mlađe kategorije Bokserski klub Topličanin osvojio je pet medalja a Bokserski klub Toplica jednu. Zlatne medalje osvojili su Vuk Mladenović u konkurenciji juniora iz BK Toplica i Vuk Beletić u konkurenciji pionira iz BK Topličanin. Srebrna odličja pripala su Salku Kurtešiu, Lazaru Stevanoviću i Nikoli Stankoviću iz BK Topličanin dok je bronzanu medalju osvojila Sandra Blagojević u konkurenciji kadetkinja, članica BK Topličanin.

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime