Heroj iz Kuršumlije: Spasio starca iz zapaljene kuće

13

Mesar iz Kuršumlije, Ljubomir Antonijević (33), u poslednjem trenutku je večeras spasio starijeg čoveka iz zapaljene kuće u kojoj je plamen već bio zahvatio unutrašnjost.

– Videli smo da je došlo do požara u susednoj kući, u neposrednoj blizini mesare u kojoj radim. Pokušao sam da ugasim plamen koji je izbijao iz prostorija. Međutim, nije bilo šanse da se vatra ugasi. Na ulazu u već zapaljenu kuću stajao je starac koga poznajem jer dolazi u mesaru i koji se nije pomerao, verovatno zato što se nagutao dima, objašnjava nam Antonijević.

On je zgrabi satrca i odveo ga van dometa vatre i dima, da bi nakon toga stigla i ekipa Hitne službe kuršumlijskog Doma zdravlja koja je nesrećnog starca zbrinula.

– Starac je stajao nemoćno na ulazu kuće i ne verujem da bi mogao da se izvuče od plamena koji je već izbijao van unutrašnjosti kuće a bilo je i gustog dima. Morao sam da ga sklonim dalje od požara, priča nam Antonijević kakao je spasio nesrećnog starca iz plamena koji je zahvatio ovu kuću u centru Kuršumlije.

Inače, Ljubomir radi već dugo kao mesar u mesari “Tri praseta” i u Kuršumliji poznat kao veliki navijač Partizana pod nadimkom Ljuba Grobar.

A kako je Ljuba spasio nesrećnog starca, pogledajte u video snimku OVDE

Spaseni starac bez težih povreda

U Hitnoj službi kuršumlijskog Doma zdravlja Top Novostima je rečeno da je osamdesetogodišnji Milosav Vučićević smešten na odeljenje ovdašnjeg stacionara nakon što mu je ukazana prva pomoć. Njegovo zdravtstveno stanje je sada stabilno, ali je zbog iznemoglosti zadržan na lečenju.

Najnovije vesti iz Kuršumlije možete pročitati OVDE

13 KOMENTARA

  1. Ljubo,brate,spasi nas od Čovića,makar svi izgoreli!!! Tvoji verni GROBARI: Djole,Spale,Dule Gajic,Dzoda,Pirga,Aca Djordjevic,Dobrivoje Cavic,Zagi,Nesa Tomi fotografu sin,Radoje iz Šatre…

VAŠ KOMENTAR

Napišite Vaš komentar
Unesite svoje ime